anlita mig för

Idéutveckling och utredning

Behöver du ett faktaunderlag, en utredning eller en rapport?

Jag hjälper dig att sammanställa fakta, skriva rapporter. Vill du anordna en workshop eller ett rundabordssamtal för att ta en sak vidare, för att skapa samförstånd i en fråga? Vill du skaffa dig mer kunskap i ett ämne, ta ställning i en knäckfråga eller slipa fram din riktning för framtiden.

Jag har en stor vana av att göra research, sammanställa statistik och skriva utredningar inom en rad områden. I mina uppdrag hjälper jag till med att tänka kring frågeställningar, vinklar och inriktningar.

Jag anlitas även frekvent för att förbereda och arrangera möten, workshops och rundabordssamtal.

Rapporter

Genom åren har jag skrivit och lanserat följande rapporter:

Lina gör komplicerade processer lättbegripliga och driver frågor så att det blir konkret, något jag uppskattat mycket när vi jobbat tillsammans.

Anders Österberg,
biträdande finansborgarråd, Stockholm stad.

Rulla till toppen