anlita mig för

Strategisk kommunikation

Behöver du hjälp med en mer tydlig, sammanhållen kommunikation som dessutom är mätbar?

Jag har en gedigen erfarenhet inom fältet med fem år som kommunikationschef och med ansvar för strategisk kommunikation. Jag hjälper dig att skala bort sådant som spretar och att satsa på det som hänger ihop med organisationens kärnvärden. Hittills har jag hjälpt uppdragsgivare inom cilvilsamhälle och politik med att ta fram en varumärkesplattform, budskapsplattform, målgrupps- och kanalanalyser samt att planera ett strategiskt påverkansarbete.

Vill du ha hjälp med att ta fram din organisations budskap för att mer effektivt nå ut? Jag har en stor vana av att hålla workshops i strategisk kommunikation för att både få medarbetarnas inspel och skapa förankring i organisationen.

Kontakta mig för frågor om strategisk kommunikation så återkommer jag till dig.

På skrivkursen som Lina Stenberg höll i fick jag lära mig flera olika sätt att skriva. Samtidigt behöll vi en röd tråd i alla former av texter, där vi fick tänka på sådant som nyhetsvärde, krok, målgrupp osv. 
Jag skulle rekommendera Lina Stenberg som kursledare till andra som behöver hjälp med skrivande och kommunikation. Hon har stort engagemang och är flexibel, med bra energi.

Sanel Murguz,
kursdeltagare 2024

Rulla till toppen